Menu Sluiten

Bedrijven Teamwear Drukken

Ara Nv is gespecialiseerd in hoogwaardige transferdruk voor een brede waaier van toepassingen op sport-, werk- en promotionele kledij, en sublimatieprints (bulk).

Alle textieltransfers onder één dak

Ara Nv is gespecialiseerd in hoogwaardige zeefdruk transfersvoor een brede waaier van toepassingen op sport-, werk- en promotionele kledij, en sublimatieprints(bulk).

Of het nu om corporate identity, blitse promokledij of slijtvaste bedrukkingen op sportkleding gaat, een bedrukking met kwaliteitsvolle zeefdruktransfers geeft uw textiel meteen de juiste uitstraling.

Met meer dan 45 jaar ervaring op de teller in zeefdruk transferts staat Ara garant voor een persoonlijke service en advies, flexibiliteit, snelle leveringen en een uitstekende kwaliteit.

Wij maken gebruik van de meest geavanceerde productiemachines, met optimale aandacht voor mens en milieu. Zo drukken wij onze digitale full color transfers op een HP Indigo machine, uniek in België.
Ara Nv is pionier in het zeefdrukken met watergebaseerde inkten (sinds 1986) en Oekotex klasse 1 gecertifieerd.

Onzezeefdruktransferts op waterbasis en onze siliconentransferszijn bovendien conform aan de RSL-lijst (Restricted Substance List) van Nike, gerapporteerd door Intertek.

Wij leveren onze zeefdruk transfers in binnen-en buitenland en communiceren met u in 6 talen (Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans).

Er zijn veel soorten toepassingen van zeefdruk transfers, daarom bieden wij een ruim gamma aan verschillende kwaliteiten transferts aan en helpen wij u graag om de meest geschikte kwaliteit van transfer te vinden voor uw bedrukking. Hiervoor kan u onze handige productwijzer gebruiken. Bent u op specifiek op zoek naar bedrukkingen voor mondmaskers? Ook hiervoor hebben wij de perfecte zeefdruktransfer in ons gamma.

Verder verzorgen wij sublimatie bulk producties (in zeefdruk) voor een wereldwijd cliënteel waaronder de meest gerenommeerde merken van sport-en wielerkleding.

Onze troeven

  • Jarenlange ervaring
  • Persoonlijke service en advies
  • Flexibiliteit en snelle leveringen
  • Geavanceerde productiemachines
  • Aandacht voor milieu
  • Wij communiceren met u in 6 talen

Meer weten?

01129930112993

More info

tags: Transferpers – Hoe Werken Met Een Transferpers – Bedrukken Van Textiel Met Textieltransfers – Bedrukkingen In Huis Uitvoeren – Transfer Pers Aankopen – 

Wenst u meer info over bedrijven teamwear drukken kijk dan vlug op https://ara-transferprint.com | Bedrijven Teamwear Drukken

Mondmaskers | Zeefdruktransfers | Zeefdrukkerijen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bedrijven teamwear drukken

home producten about us nieuws ontwerp catalogi sponsoring contact offerte open werkkledij veiligheidskledij en veiligheidsschoenen bedrukt of onbedrukt met uw logo ben je op zoek naar werkkledij wij zijn hebben een zeer ruim assortiment aan werkkkleding bedrijven teamwear drukken zijn vaak veelgevraagd Onze werkkledij is zowel voor mannen als vrouwen en dit van doehetzelver tot professional. In ons assortiment vind je ook gespecialiseerde werkkledij met specifieke normen zoals vlamvertragende werkkledij high visibility werkkleding regenkleding thermische werkkledij … Daarnaast vind je bij ons ook specifieke werkkledij als zorgkleding horecakleding of speciaal voor tuinaannemers stukadoors schilders kuisafdelingen schoonheidsspecialiste hotelsector verkoopsteam dierenartsen en nog veel meer. Wij zijn officieel verdeler van een zeer groot assortiment aan werkkleding merken van blaringklaumlder jobman herock velilla jeans monitor shoes yoko hivis steve jeans …. Al onze werkkleding is gericht op een hoge kwaliteit met een hedendaagse uitstraling. Wie in ee.

hoeveelheidskortingen bezoek ook promogifts.be home shop scarves gloves amp ties tshirts polos sweatshirts fleecespolars shirtsblouses jackets amp bodywarmers softshells safety amp hivis wear headwear bags amp backpacks duurzame kleding schoolwear workwearalgemeen workwearper sector sportswear algemeen sportswearper sporttak teamwear per merk handdoeken paraplus covid safety contact drukmethodes home drukmethodes drukmethodes promotextiel bv stelt zelf de beste en goedkoopste methode voor om uw textiel te bedrukken. Veel hangt af van het soort drager katoenen tshirts fleeces soft shell polyester loopshirts sportzakken … alle vragen ze een verschillende methode van personalisatie informatie over bedrijven teamwear drukken Promotextiel gebruikt volgende methodes zeefdruk zeefdruk is de meest courante techniek voor het bedrukken van textiel. Hier werken wij met een zeefdrukkader waar wij het logo op belichten en vervolgens voegen we er de inkt aan toe. Via een carrousel kunnen wij meerdere kleuren drukken. Per kleur en .

Het domein van Bedrijven teamwear drukken

salesara.be nl fr de en toggle navigation home productwijzer sublimatie zeefdruk textieltransfers nieuws contact rugnummers bedrukken op sportkleding als u op zoek bent naar rugnummers om te bedrukken op sportkleding bent u bij ara aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van kwalitatief hoogwaardige textieltransfers en wij zijn leverancier van rugnummers voor verschillende internationale prof clubs. Contacteer ons voor een oplossing op maat voor uw rugnummers kwaliteitsvolle rugnummers soepelheid van bedrukking voor rugnummers het is natuurlijk belangrijk dat de bedrukking van de rugnummers comfortabel aanvoelt. Daarom kiest u het beste voor een soepele transfer. Onze araflex kwaliteit wordt gemaakt met inkten op waterbasis wat zorgt voor een zachte soepele touch en een hoogwaardige kwaliteit voor uw rugnummer. Doorbloeding van bedrukking voor rugnummers een probleem dat vaak voorko.