Menu Sluiten

Nylonflex

Ara Nv is gespecialiseerd in hoogwaardige transferdruk voor een brede waaier van toepassingen op sport-, werk- en promotionele kledij, en sublimatieprints (bulk).

Alle textieltransfers onder één dak

Ara Nv is gespecialiseerd in hoogwaardige zeefdruk transfersvoor een brede waaier van toepassingen op sport-, werk- en promotionele kledij, en sublimatieprints(bulk).

Of het nu om corporate identity, blitse promokledij of slijtvaste bedrukkingen op sportkleding gaat, een bedrukking met kwaliteitsvolle zeefdruktransfers geeft uw textiel meteen de juiste uitstraling.

Met meer dan 45 jaar ervaring op de teller in zeefdruk transferts staat Ara garant voor een persoonlijke service en advies, flexibiliteit, snelle leveringen en een uitstekende kwaliteit.

Wij maken gebruik van de meest geavanceerde productiemachines, met optimale aandacht voor mens en milieu. Zo drukken wij onze digitale full color transfers op een HP Indigo machine, uniek in België.
Ara Nv is pionier in het zeefdrukken met watergebaseerde inkten (sinds 1986) en Oekotex klasse 1 gecertifieerd.

Onzezeefdruktransferts op waterbasis en onze siliconentransferszijn bovendien conform aan de RSL-lijst (Restricted Substance List) van Nike, gerapporteerd door Intertek.

Wij leveren onze zeefdruk transfers in binnen-en buitenland en communiceren met u in 6 talen (Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans).

Er zijn veel soorten toepassingen van zeefdruk transfers, daarom bieden wij een ruim gamma aan verschillende kwaliteiten transferts aan en helpen wij u graag om de meest geschikte kwaliteit van transfer te vinden voor uw bedrukking. Hiervoor kan u onze handige productwijzer gebruiken. Bent u op specifiek op zoek naar bedrukkingen voor mondmaskers? Ook hiervoor hebben wij de perfecte zeefdruktransfer in ons gamma.

Verder verzorgen wij sublimatie bulk producties (in zeefdruk) voor een wereldwijd cliënteel waaronder de meest gerenommeerde merken van sport-en wielerkleding.

Onze troeven

  • Jarenlange ervaring
  • Persoonlijke service en advies
  • Flexibiliteit en snelle leveringen
  • Geavanceerde productiemachines
  • Aandacht voor milieu
  • Wij communiceren met u in 6 talen

Meer weten?

01129930112993

More info

tags: Transferpers – Hoe Werken Met Een Transferpers – Bedrukken Van Textiel Met Textieltransfers – Bedrukkingen In Huis Uitvoeren – Transfer Pers Aankopen – 

Wenst u meer info over nylonflex kijk dan vlug op https://ara-transferprint.com | Nylonflex

Zeefdruktransfers | Mondmaskers | Zeefdrukkerijen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Nylonflex

salesara.be nl fr de en toggle navigation home productwijzer sublimatie zeefdruk textieltransfers nieuws contact nylonflex voor het bedrukken van nylonflex zijn zeer gewaardeerd paraplus en regenjassen universele transfer op waterbasis wasbaar op degc soepel en rekbaar ideaal voor bedrukkingen op nylon flexothane en gecoate stoffen ideaal voor bedrukkingen op textiel zoals regenjassen en paraplus aanbrengen degc gedurende seconden hot peel overstrijkbaar gedrukt op transparante polyester pantone kleuren meer informatie wanneer nylonflex bestellen nylon of polyamide stoffen vragen om een specifiek soort transfer net zoals stoffen die behandeld zijn met een waterafstotende coating en flexothane. Bij het aanbrengen van transfers op dit soort stoffen is het voor de lijmlaag niet mogelijk om quotdoor te dringenquot in de stof daarom vragen deze stoffen om een specifiek soort lijm om een goede hechting te garanderen Wat beogen we met nylonflex Daarom in onze nylonflex kwaliteit het meest geschikt voor het bedrukken van dit soort stoffen en kledingstukken zoals bv. Regenjassen en p.

.

Data over Nylonflex

.