Menu Sluiten

Sportkledij Bedrukken Met Rugnummers

Ara Nv is gespecialiseerd in hoogwaardige transferdruk voor een brede waaier van toepassingen op sport-, werk- en promotionele kledij, en sublimatieprints (bulk).

Alle textieltransfers onder één dak

Ara Nv is gespecialiseerd in hoogwaardige zeefdruk transfersvoor een brede waaier van toepassingen op sport-, werk- en promotionele kledij, en sublimatieprints(bulk).

Of het nu om corporate identity, blitse promokledij of slijtvaste bedrukkingen op sportkleding gaat, een bedrukking met kwaliteitsvolle zeefdruktransfers geeft uw textiel meteen de juiste uitstraling.

Met meer dan 45 jaar ervaring op de teller in zeefdruk transferts staat Ara garant voor een persoonlijke service en advies, flexibiliteit, snelle leveringen en een uitstekende kwaliteit.

Wij maken gebruik van de meest geavanceerde productiemachines, met optimale aandacht voor mens en milieu. Zo drukken wij onze digitale full color transfers op een HP Indigo machine, uniek in België.
Ara Nv is pionier in het zeefdrukken met watergebaseerde inkten (sinds 1986) en Oekotex klasse 1 gecertifieerd.

Onzezeefdruktransferts op waterbasis en onze siliconentransferszijn bovendien conform aan de RSL-lijst (Restricted Substance List) van Nike, gerapporteerd door Intertek.

Wij leveren onze zeefdruk transfers in binnen-en buitenland en communiceren met u in 6 talen (Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans).

Er zijn veel soorten toepassingen van zeefdruk transfers, daarom bieden wij een ruim gamma aan verschillende kwaliteiten transferts aan en helpen wij u graag om de meest geschikte kwaliteit van transfer te vinden voor uw bedrukking. Hiervoor kan u onze handige productwijzer gebruiken. Bent u op specifiek op zoek naar bedrukkingen voor mondmaskers? Ook hiervoor hebben wij de perfecte zeefdruktransfer in ons gamma.

Verder verzorgen wij sublimatie bulk producties (in zeefdruk) voor een wereldwijd cliënteel waaronder de meest gerenommeerde merken van sport-en wielerkleding.

Onze troeven

  • Jarenlange ervaring
  • Persoonlijke service en advies
  • Flexibiliteit en snelle leveringen
  • Geavanceerde productiemachines
  • Aandacht voor milieu
  • Wij communiceren met u in 6 talen

Meer weten?

01129930112993

More info

tags: Transferpers – Hoe Werken Met Een Transferpers – Bedrukken Van Textiel Met Textieltransfers – Bedrukkingen In Huis Uitvoeren – Transfer Pers Aankopen – 

Wenst u meer info over sportkledij bedrukken met rugnummers kijk dan vlug op https://ara-transferprint.com | Sportkledij Bedrukken Met Rugnummers

Zeefdrukkerijen | Zeefdruktransfers | Mondmaskers | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Sportkledij bedrukken met rugnummers

skip to primary navigation skip to main content skip to footer nbspnbspnbsp infoallprint.be allprint en nog een wordpress website covid producten kleding bedrukken zeefdruk transferdruk borduren belettering buitenreclame digital printing over ons contact show search search this website hide search transferdruk ideaal voor personalisatie nummers of eenvoudige logo s sportkledij bedrukken met rugnummers offerte aanvragen Perfect geschikt voor het bedrukken van kledij in kunstvezel en polyester vraag een offerte kleding bedrukken met transferdruk bij transferdruk wordt je logo of ontwerp eerst op een speciale folie gedrukt. Vervolgens wordt je ontwerp met behulp van druk en warmte op de gekozen textiel geperst. Door de hoge temperatuur lost de inkt en zet deze zich vast in de stof. Geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen transferdruk is geschikt voor de meest uite.

times olivierscreenbelgium.be en fr hu nl vrijblijvende offerte vrijblijvende offerte en fr hu nl olivierscreenbelgium.be home bedrukken borduren logistiek werkwijze contact bedrukken amp borduren op kleding enkel voor doorverkopers bedrukken . Zeefdruk uw logo wordt per kleur gescheiden en hiervan worden positieve films gemaakt. Deze films worden belicht op zeefdrukramen. Dit zijn aluminium kaders waarop een fijn polyestergaas is gespannen en die voorzien zijn van een lichtgevoelige laat emulsie. De donkere vlakken op de film zorgen na het belichten voor een zachte emulsie op het zeefdrukraam. Deze delen worden weggewassen en zijn inkt doorlatend. Deze zeefdrukramen worden dan ingespannen op de zeefdruk carrousel per kleur eacuteeacuten raam. Er wordt inkt.

Meer informatie over Sportkledij bedrukken met rugnummers

salesara.be nl fr de en toggle navigation home productwijzer sublimatie zeefdruk textieltransfers nieuws contact sportswear sportkleding bedrukken voetbal basketball hockey wielrennen dansclubs etc sportkleding die gepersonaliseerd is met een eigen bedrukking geeft elke sportclub of vereniging een extra uitstraling. Net zoals de sporters zelf moet hun sportkledij eacuten zeker ook de bedrukking klaar zijn om topprestaties neer te zetten. Hieronder vindt u een overzicht van onze textieltransfers om sports en teamwear mee te bedrukken onze producten voor het bedrukken van sportswear vraag nu gratis uw offerte op maat sportkledij bedrukken met rugnummers clublogorsquos en sponsorlogorsquos wij hebben veel ervaring in het maken van rugnummers en spelersnamen voor verschillende grote clubs in ste klasse maar wij bieden even graag oplossingen op maat voor de bedrukkingen van sportkledij en teamwear voor kleine clubs. Op deze pagina vindt u meer info over de bedrukkingen voor rugnummers of contacteer ons voor meer informatie of voor een prijsofferte op maat Het voorruitzicht van sportkledij bedrukken met rugnummers Meer .