Menu Sluiten

Sportwear Drukken

Ara Nv is gespecialiseerd in hoogwaardige transferdruk voor een brede waaier van toepassingen op sport-, werk- en promotionele kledij, en sublimatieprints (bulk).

Alle textieltransfers onder één dak

Ara Nv is gespecialiseerd in hoogwaardige zeefdruk transfersvoor een brede waaier van toepassingen op sport-, werk- en promotionele kledij, en sublimatieprints(bulk).

Of het nu om corporate identity, blitse promokledij of slijtvaste bedrukkingen op sportkleding gaat, een bedrukking met kwaliteitsvolle zeefdruktransfers geeft uw textiel meteen de juiste uitstraling.

Met meer dan 45 jaar ervaring op de teller in zeefdruk transferts staat Ara garant voor een persoonlijke service en advies, flexibiliteit, snelle leveringen en een uitstekende kwaliteit.

Wij maken gebruik van de meest geavanceerde productiemachines, met optimale aandacht voor mens en milieu. Zo drukken wij onze digitale full color transfers op een HP Indigo machine, uniek in België.
Ara Nv is pionier in het zeefdrukken met watergebaseerde inkten (sinds 1986) en Oekotex klasse 1 gecertifieerd.

Onzezeefdruktransferts op waterbasis en onze siliconentransferszijn bovendien conform aan de RSL-lijst (Restricted Substance List) van Nike, gerapporteerd door Intertek.

Wij leveren onze zeefdruk transfers in binnen-en buitenland en communiceren met u in 6 talen (Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans).

Er zijn veel soorten toepassingen van zeefdruk transfers, daarom bieden wij een ruim gamma aan verschillende kwaliteiten transferts aan en helpen wij u graag om de meest geschikte kwaliteit van transfer te vinden voor uw bedrukking. Hiervoor kan u onze handige productwijzer gebruiken. Bent u op specifiek op zoek naar bedrukkingen voor mondmaskers? Ook hiervoor hebben wij de perfecte zeefdruktransfer in ons gamma.

Verder verzorgen wij sublimatie bulk producties (in zeefdruk) voor een wereldwijd cliënteel waaronder de meest gerenommeerde merken van sport-en wielerkleding.

Onze troeven

  • Jarenlange ervaring
  • Persoonlijke service en advies
  • Flexibiliteit en snelle leveringen
  • Geavanceerde productiemachines
  • Aandacht voor milieu
  • Wij communiceren met u in 6 talen

Meer weten?

01129930112993

More info

tags: Transferpers – Hoe Werken Met Een Transferpers – Bedrukken Van Textiel Met Textieltransfers – Bedrukkingen In Huis Uitvoeren – Transfer Pers Aankopen – 

Wenst u meer info over sportwear drukken kijk dan vlug op https://ara-transferprint.com | Sportwear Drukken

Zeefdruktransfers | Mondmaskers | Zeefdrukkerijen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Sportwear drukken

covid mondmaskers ontdek onze herbruikbare of eenmalige maskers ontdek infomaisonsclothes.be afspraak afspraak wij ontvangen u graag op afsraak van maandag tot vrijdag sportwear drukken maatwerk Alleen op afspraak kantoor oudergem vrijwilligerslaan oudergem terugtrekking punt lln oversteken avenue georges lematre en rue des ligeois impasse de la picardie. louvainlaneuve lokale productie wij produceren lokaal all ou textiles are embroided and printed in belgium. Nl fr en nl bedrukking op textiel en promotieartikelen we zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van u tot u en van u tot u. Producten van a tot z textiel promotiemateriaal op maat snelle offerte a aansteker activity tracker audio amp video b baby badjas banner beach fl.

home producten about us nieuws ontwerp catalogi sponsoring contact offerte open kleding en textiel bedrukken ben je op zoek naar bedrukte tshirts hoodies sporttruitjes of werkkleding wij hebben alles in huis om jouw kleding te bedrukken vanaf stuk. Wij werken recent ook met de nieuwste digitale druktechnieken. Met ons dtf printing systeem halen wij ongeziene scherpe drukkwaliteiten op bijna alle mogelijke materialen van katoen polyester jeans jute tot vele andere Extra uitleg over sportwear drukken Onze digitale print is naast de scherpe drukkwaliteit ook nog uiterst flexibel wat zorgt voor een zeer aangenaam draagcomfort. Met onze digitale druktechniek drukken wij in kleur of volledig in kleur voor dezelfde prijs en .

Kennisbank over Sportwear drukken

.