Menu Sluiten

Witch Printing Transfert Or Textile Printing

Ara Nv is gespecialiseerd in hoogwaardige transferdruk voor een brede waaier van toepassingen op sport-, werk- en promotionele kledij, en sublimatieprints (bulk).

Alle textieltransfers onder één dak

Ara Nv is gespecialiseerd in hoogwaardige zeefdruk transfersvoor een brede waaier van toepassingen op sport-, werk- en promotionele kledij, en sublimatieprints(bulk).

Of het nu om corporate identity, blitse promokledij of slijtvaste bedrukkingen op sportkleding gaat, een bedrukking met kwaliteitsvolle zeefdruktransfers geeft uw textiel meteen de juiste uitstraling.

Met meer dan 45 jaar ervaring op de teller in zeefdruk transferts staat Ara garant voor een persoonlijke service en advies, flexibiliteit, snelle leveringen en een uitstekende kwaliteit.

Wij maken gebruik van de meest geavanceerde productiemachines, met optimale aandacht voor mens en milieu. Zo drukken wij onze digitale full color transfers op een HP Indigo machine, uniek in België.
Ara Nv is pionier in het zeefdrukken met watergebaseerde inkten (sinds 1986) en Oekotex klasse 1 gecertifieerd.

Onzezeefdruktransferts op waterbasis en onze siliconentransferszijn bovendien conform aan de RSL-lijst (Restricted Substance List) van Nike, gerapporteerd door Intertek.

Wij leveren onze zeefdruk transfers in binnen-en buitenland en communiceren met u in 6 talen (Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans).

Er zijn veel soorten toepassingen van zeefdruk transfers, daarom bieden wij een ruim gamma aan verschillende kwaliteiten transferts aan en helpen wij u graag om de meest geschikte kwaliteit van transfer te vinden voor uw bedrukking. Hiervoor kan u onze handige productwijzer gebruiken. Bent u op specifiek op zoek naar bedrukkingen voor mondmaskers? Ook hiervoor hebben wij de perfecte zeefdruktransfer in ons gamma.

Verder verzorgen wij sublimatie bulk producties (in zeefdruk) voor een wereldwijd cliënteel waaronder de meest gerenommeerde merken van sport-en wielerkleding.

Onze troeven

  • Jarenlange ervaring
  • Persoonlijke service en advies
  • Flexibiliteit en snelle leveringen
  • Geavanceerde productiemachines
  • Aandacht voor milieu
  • Wij communiceren met u in 6 talen

Meer weten?

01129930112993

More info

tags: Transferpers – Hoe Werken Met Een Transferpers – Bedrukken Van Textiel Met Textieltransfers – Bedrukkingen In Huis Uitvoeren – Transfer Pers Aankopen – 

Wenst u meer info over witch printing transfert or textile printing kijk dan vlug op https://ara-transferprint.com | ara-transferprint.com

Zeefdrukkerijen | Zeefdruktransfers | Mondmaskers | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Witch printing transfert or textile printing

home transfers over ons catalogus contact de nieuwste technieken in transfers wij volgen de allerlaatste technieken en producten zowel plastisoltransfers als watergedragen transfers. dzt of digitale zeefdruktransfers dit is een fusionering van een hoogwaardigedigitale print en zeefdruk op waterbasis. Deze combinatie maakt de transfer ultra dun en extra elastisch. Uitermate geschikt voor tal van stofsoorten gaande van promotextiel tot workwear sport en vrijetijdskleding. Door deze hoogwaardige print zijn de mogelijkheden van kleurschakeringen kleurencombinaties afbeeldingen en combinatie van kleuren ongelimiteerd. Met deze goede hechting en fusionering van digitale print en zeefdruk zijn deze transferts uitermate bestand tegen veelvuldig wassen. error trans.

tel. home aanbod workwear sportswear textile printing contact offerte textile printing fullcolor en flextransfer zeefdruk borduring zeefdruktransfers worden heel veel ingezet omwille van de grote flexibiliteit. Je kan de logo s aankopen in pakket waardoor ze een stuk voordeliger zijn. De rest wordt door ons in optimale omstandigheden bewaard voor volgende bestellingen witch printing transfert or textile printing schatting aanvragen Je kan kiezen tussen industrial logo s die droogkastbestendig zijn en wasbaar zijn op gr. Daarnaast kan je gaan voor standard logo s die wasbaar zijn op gr en die prima voldoen indien je droogkast vermijdt. Full color logo s worden geprint op een drager en daarna middels een hittepers gefixeerd op het textiel waarom kiezen voor witch printing transfert or textile printing Deze techniek wordt veel toegepast wanneer het log.

De discipline van Witch printing transfert or textile printing

salesara.be nl fr de en toggle navigation home productwijzer sublimatie zeefdruk textieltransfers nieuws contact textieltransfers de meest flexibele manier van textielbedrukking. Gt lees meer over ons gamma textieltransfers sublimation bulk printing de goedkoopste oplossing voor het sublimeren van grote volumes. Gt lees meer over sublimatie zeefdruk zoek de juiste transfer sportkledij sportkledij polyester kleding gesublimeerde kledij lycra polo tshirt sweater coachjas regenjas softshells werkkledij werkkledij polo tshirt sweater overalls vesten broeken softshells hemden promokledij promokledij polo tshirt sweater fluohesjes petten paraplus fleece kies een wasvoorschrift kies een wasvoorschrift industrieel kies een eigenschap kies een eigenschap stretch ultra stretch subliblockend vlamvertragend reflective kies een grafische eigenschap kies een grafische eigenschap spotkleuren pantone full color kleuren zoek de juiste transfer alle zeefdruk transfers onder eacuteeacuten dak ara nv is gespecialiseerd in hoogwaardige.