Menu Sluiten

Kookwasbestendige Bedrukkingen

Ara Nv is gespecialiseerd in hoogwaardige transferdruk voor een brede waaier van toepassingen op sport-, werk- en promotionele kledij, en sublimatieprints (bulk).

Alle textieltransfers onder één dak

Ara Nv is gespecialiseerd in hoogwaardige zeefdruk transfersvoor een brede waaier van toepassingen op sport-, werk- en promotionele kledij, en sublimatieprints(bulk).

Of het nu om corporate identity, blitse promokledij of slijtvaste bedrukkingen op sportkleding gaat, een bedrukking met kwaliteitsvolle zeefdruktransfers geeft uw textiel meteen de juiste uitstraling.

Met meer dan 45 jaar ervaring op de teller in zeefdruk transferts staat Ara garant voor een persoonlijke service en advies, flexibiliteit, snelle leveringen en een uitstekende kwaliteit.

Wij maken gebruik van de meest geavanceerde productiemachines, met optimale aandacht voor mens en milieu. Zo drukken wij onze digitale full color transfers op een HP Indigo machine, uniek in België.
Ara Nv is pionier in het zeefdrukken met watergebaseerde inkten (sinds 1986) en Oekotex klasse 1 gecertifieerd.

Onzezeefdruktransferts op waterbasis en onze siliconentransferszijn bovendien conform aan de RSL-lijst (Restricted Substance List) van Nike, gerapporteerd door Intertek.

Wij leveren onze zeefdruk transfers in binnen-en buitenland en communiceren met u in 6 talen (Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans).

Er zijn veel soorten toepassingen van zeefdruk transfers, daarom bieden wij een ruim gamma aan verschillende kwaliteiten transferts aan en helpen wij u graag om de meest geschikte kwaliteit van transfer te vinden voor uw bedrukking. Hiervoor kan u onze handige productwijzer gebruiken. Bent u op specifiek op zoek naar bedrukkingen voor mondmaskers? Ook hiervoor hebben wij de perfecte zeefdruktransfer in ons gamma.

Verder verzorgen wij sublimatie bulk producties (in zeefdruk) voor een wereldwijd cliënteel waaronder de meest gerenommeerde merken van sport-en wielerkleding.

Onze troeven

  • Jarenlange ervaring
  • Persoonlijke service en advies
  • Flexibiliteit en snelle leveringen
  • Geavanceerde productiemachines
  • Aandacht voor milieu
  • Wij communiceren met u in 6 talen

Meer weten?

01129930112993

More info

tags: Transferpers – Hoe Werken Met Een Transferpers – Bedrukken Van Textiel Met Textieltransfers – Bedrukkingen In Huis Uitvoeren – Transfer Pers Aankopen – 

Wenst u meer info over kookwasbestendige bedrukkingen kijk dan vlug op https://ara-transferprint.com | Kookwasbestendige Bedrukkingen

Zeefdruktransfers | Zeefdrukkerijen | Mondmaskers | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kookwasbestendige bedrukkingen

salesara.be nl fr de en toggle navigation home productwijzer sublimatie zeefdruk textieltransfers nieuws contact kookwasbestendige bedrukkingen zijn zeer gewild digiflex industrial voor het bedrukken van werkkleding universele transfer op waterbasis ideaal voor werkkleding die op een hoge temperatuur moet kunnen gewassen worden de betere oplossing voor meerkleurendruk of full color die op hoge temperatuur gewassen moet worden wasbaar op degc industrieel wasbaar harder slijtvast oppervlak maar tegelijkertijd soepel en zacht aanbrengen aan degc gedurende seconden colpeel overstrijkbaar gedrukt op transparante polyester full color meer informatie wanneer digiflex industrial bestellen digiflex industrial is de kookwasbestendige variant van onze full color transfer informatie over kookwasbestendige bedrukkingen Dankzij het harder slijtvast oppervlak en de kookwasbestendige lijm is dit de ideale kwaliteit voor het aanmaken. van full color bedrukkingen die tegen een stootje moeten kunnen voor werkkledij die warm of industrieel gewassen wordt zoals schorten en voor kledingstukken die extra gevoelig zijn voor slijtage zoals een w.

.

Meer info over Kookwasbestendige bedrukkingen

.