Menu Sluiten

Zeefdruk Maatlabels

Ara Nv is gespecialiseerd in hoogwaardige transferdruk voor een brede waaier van toepassingen op sport-, werk- en promotionele kledij, en sublimatieprints (bulk).

Alle textieltransfers onder één dak

Ara Nv is gespecialiseerd in hoogwaardige zeefdruk transfersvoor een brede waaier van toepassingen op sport-, werk- en promotionele kledij, en sublimatieprints(bulk).

Of het nu om corporate identity, blitse promokledij of slijtvaste bedrukkingen op sportkleding gaat, een bedrukking met kwaliteitsvolle zeefdruktransfers geeft uw textiel meteen de juiste uitstraling.

Met meer dan 45 jaar ervaring op de teller in zeefdruk transferts staat Ara garant voor een persoonlijke service en advies, flexibiliteit, snelle leveringen en een uitstekende kwaliteit.

Wij maken gebruik van de meest geavanceerde productiemachines, met optimale aandacht voor mens en milieu. Zo drukken wij onze digitale full color transfers op een HP Indigo machine, uniek in België.
Ara Nv is pionier in het zeefdrukken met watergebaseerde inkten (sinds 1986) en Oekotex klasse 1 gecertifieerd.

Onzezeefdruktransferts op waterbasis en onze siliconentransferszijn bovendien conform aan de RSL-lijst (Restricted Substance List) van Nike, gerapporteerd door Intertek.

Wij leveren onze zeefdruk transfers in binnen-en buitenland en communiceren met u in 6 talen (Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans).

Er zijn veel soorten toepassingen van zeefdruk transfers, daarom bieden wij een ruim gamma aan verschillende kwaliteiten transferts aan en helpen wij u graag om de meest geschikte kwaliteit van transfer te vinden voor uw bedrukking. Hiervoor kan u onze handige productwijzer gebruiken. Bent u op specifiek op zoek naar bedrukkingen voor mondmaskers? Ook hiervoor hebben wij de perfecte zeefdruktransfer in ons gamma.

Verder verzorgen wij sublimatie bulk producties (in zeefdruk) voor een wereldwijd cliënteel waaronder de meest gerenommeerde merken van sport-en wielerkleding.

Onze troeven

  • Jarenlange ervaring
  • Persoonlijke service en advies
  • Flexibiliteit en snelle leveringen
  • Geavanceerde productiemachines
  • Aandacht voor milieu
  • Wij communiceren met u in 6 talen

Meer weten?

01129930112993

More info

tags: Transferpers – Hoe Werken Met Een Transferpers – Bedrukken Van Textiel Met Textieltransfers – Bedrukkingen In Huis Uitvoeren – Transfer Pers Aankopen – 

Wenst u meer info over zeefdruk maatlabels kijk dan vlug op https://ara-transferprint.com | Zeefdruk Maatlabels

Zeefdrukkerijen | Zeefdruktransfers | Mondmaskers | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zeefdruk maatlabels

salesara.be nl fr de en toggle navigation home productwijzer sublimatie zeefdruk textieltransfers nieuws contact maatlabels en waslabels zeefdruk transfer voor nek labels maatlabels en etiketten met zeefdruk transfers alle kledij heeft een etiket nodig met de indicatie van de maat het type textiel en de was en strijkvoorschriften. Meestal is dit een etiket dat aan zeefdruk maatlabels zijn zeer gewaardeerd de binnenkant van de kledij zit maar hebt u er al eens aan gedacht om deze informatie in de kledij aan te brengen met een maatlabel gemaakt als zfdruk transfer de voordelen van een gezeefdrukte maatlabel het aanmaken van maatlabels met een zeefdruk transfer heeft vele voordelen. We zetten ze even voor u op een rijtje gedaan met irritatie door nek etiketten de inkten op waterbasis zijn zacht en soepel gedaan met irritatie en kriebels door dat vervelende etiketje in de nek meer zichtbaarheid voor uw merk dankzij zeefdruk maatlabels omdat stoffen maatlabels zo vaak irritatie veroorzaken is het maatetiket uit de kledij knippen vaak het eerste wat Wat verstaan we onder zeefdruk maatlabels mens.

.

Kennis over Zeefdruk maatlabels

.